EL SIGNE DELS QUATRE

EL SIGNE DELS QUATRE descargar pdf

«EL SIGNE DELS QUATRE completo en español»

Estás por comenzar a descargar EL SIGNE DELS QUATRE en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de EL SIGNE DELS QUATRE

El signe dels quatre, de Sir Arthur Conan Doyle (1859-1930), aparegué simultàniament a les edicions anglesa i nord-americana del «Lippincott’s Magazine» del febrer de 1890, i el mateix any es publicà en llibre a Anglaterra —i a l’any següent als EUA.

Aquesta novel·la representa precisamente la consagració de Sir Arthur Conan Doyle com a narrador. Mary Morstan truca a la porta del 221 B de Baker Street per demanar ajut. Watson queda del tot fascinat per aquesta atractiva senyoreta, amb qui al final es casa. Miss Morstan és filla d’un capità de l’exèrcit de l’índia que havia desaparegut misteriosament deu anys abans i de qui no s’havia tornat a sentir a parlar des d’aleshores. Quatre anys després de la desaparició, Miss Morstan rep un regal anònim, una enorme perla brillant, i en toma a rebre una altra cada any a partir de llavors. Holmes i Watson l’acompanyen a una cita amb l’excèntric Thaddeus Sholto, germà bessó de Bartholomew Sholto i fill d’un comandant que havia estat només amic del capità Morstan a Londres. Holmes es posa en marxa per tal de trobar el tresor fabulós i aviat es veu compromès amb l’estrany Jonathan Small i Tonga. Una vegada més el lector català té la possibilitat de seguir i admirar Sherlock Holmes en les seves investigacions detectivesques. Unes investigacions guiades per l’estudi, el talen…
Ver más

ARTHUR CONAN DOYLE

Edimburgo, (1859-1930). Arthur Conan Doyle, médico y escritor, estableció de forma definitiva la fórmula de la novela policíaca, adelantada treinta años antes por Edgar Allan Poe. Su personaje más conocido, Sherlock Holmes, gozó de gran popularidad desde su aparicion en sus primeras obras. Sin embargo, Conan Doyle escribió algunos libros con un marcado carácter histórico, y, al final de su vida, cultivó también el género de la ciencia ficción y publicó un escrito sobre el espiritismo, influido por la muerte de su hijo y por su experiencia vivida como soldado raso en la Primera Guerra Mundial.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Policial

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Policiaca. Novela negra en bolsillo

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1427
  • Descargas del fichero: 813
  • Tamaño total: 661KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle