EL MEDIADOR

EL MEDIADOR descargar pdf

«EL MEDIADOR completo en español»

Estás por comenzar a descargar EL MEDIADOR en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de EL MEDIADOR

En un barri conflictiu d’una ciutat mitjana, esclata una espurna: un menor d’origen magribí mor mentre fuig de la policia. El foc és la barricada que separa uns agents amb ganes de revenja i un grup de nois sense futur amb ganes de revolta. La nòvia del líder dels nois juga una última carta a la desesperada: va a buscar un professor retirat que anys enrere va fer de mediador i coneix els nois implicats. Però el professor només vol fugir dels records que l’arrosseguen a un passat punyent.
Ver más

XAVIER GUAL
Xavier Gual Vadillo va néixer a Sant Andreu de Palomar (Barcelona) el 1973. És Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Treballa de professor de secundària. També ha treballat sis anys com a periodista i segueix col·laborant en diferents mitjans de comunicació com l’AVUI i RAC1. Ha publicat diverses novel·les i reculls de contes, entre els quals destaquen:»Delirium tremens»(2000, Premi Mercè Rodoreda),»Els tripulants»(2000),»Ketchup»(2006) i»El gat que va perdre els bigotis»(2010).
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1577
  • Descargas del fichero: 889
  • Tamaño total: 686KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle