EL JUSTICIA

EL JUSTICIA descargar pdf

«EL JUSTICIA completo en español»

Estás por comenzar a descargar EL JUSTICIA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

el justicia-joan torro-9788476607909

Sinopsis de EL JUSTICIA

El Sant Ofici reclama la col·laboració de Pere Blasco, justícia de la vila d’Ontinyent. La decisió d’ajudar-los li planteja molts dubtes morals, però oposar-se als inquisidors, a les acaballes del segle XVI, és una de les accions més temeràries que es poden dur a terme. Jaume, un filòleg dels nostres dies que descobreix accidentalment la possibilitat de viatjar a través del temps, apareix de sorpresa en aquest escenari i aconseguirà allotjar-se en la casa del justícia. La seua mirada incrèdula ens descobreix com es desenvolupa aquest episodi, alhora que ens mostra com era la vida quotidiana en un moment en què les institucions genuïnament valencianes i la llengua i la cultura pròpies estaven en decadència.
Ver más

Joan Torro

Ver ficha del autor

un llibre molt bo, de deo que m’ha agradat… enhorabona!

"El Justícia" m´ha paregut una novel.la fascinant e irrepetible; amb un desellaç sorprenent i inesperat. I voldria agrair i felicitar al seu autor, Joan Torró, per fer-nos passar uns moments merevellosos amb el seus escrits. L´admire moltíssim! No dubte en que ara vaig a pel seu altre llibre. Gràcies.

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1777
  • Descargas del fichero: 900
  • Tamaño total: 634KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle