EL BARÇA SEGRESTAT

EL BARÇA SEGRESTAT descargar pdf

«EL BARÇA SEGRESTAT completo en español»

Estás por comenzar a descargar EL BARÇA SEGRESTAT en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

el barça segrestat-jordi finestres martinez-9788415642824

Sinopsis de EL BARÇA SEGRESTAT

Rancúnia, odi, voluntat de venjança i menyspreu. Manipulacions, falsedats, xantatges i personatges sinistres. Des del fi nal de la Guerra Civil i durant més de set anys, fins a l’arribada d’Agustí Montal.

Aquesta obra és la culminació d’un projecte titànic, però necessari: la rigorosa investigació del tenebrós període durant el qual el FC Barcelona va estar intervingut per autoritats franquistes i sotmès al jou de la més ferotge de les repressions.

El seu crim, els seus ideals derrotats: principis democràtics, una ferma transversalitat social i un marcat tarannà catalanista. Què va succeir? Qui en van ser els responsables? I encara més important, com va resistir i es va salvar el club? Rigor, recerca exhaustiva, informacions inèdites i imatges sorprenents: periodisme en estat pur. Xavier G. Luque i Jordi Finestres treuen a la llum, amb tots els detalls a l’abast, els secrets, les veritats i les mentides dels anys més foscos del Barça durant el franquisme.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Deportes

Géneros de este libro:

Deportes y juegos

Deportes

Deportes de pelota

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1428
  • Descargas del fichero: 891
  • Tamaño total: 684KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle