DONES DE BARCELONA: HISTORIES I LLEGENDES BARCELONINES DEL SEGLE IV FINS AL XIX

DONES DE BARCELONA: HISTORIES I LLEGENDES BARCELONINES DEL SEGLE IV FINS AL XIX descargar pdf

«DONES DE BARCELONA: HISTORIES I LLEGENDES BARCELONINES DEL SEGLE IV FINS AL XIX completo en español»

Estás por comenzar a descargar DONES DE BARCELONA: HISTORIES I LLEGENDES BARCELONINES DEL SEGLE IV FINS AL XIX en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

dones de barcelona: histories i llegendes barcelonines del segle iv fins al xix-elisenda alberti-9788472460928

Sinopsis de DONES DE BARCELONA: HISTORIES I LLEGENDES BARCELONINES DEL SEGLE IV FINS AL XIX

Aquest llibre és un recull d’històries d’algunes de les dones que omplien els mercats, les botigues, els tallers, els carrers i les cases d’aquesta ciutat. N’hi ha cinquanta: l’editora Eulàlia Ferrer, la bitlletaire estalviadora, la superdotada Juliana Morell, Santa Eulàlia, la Francisca Trobada, les bugaderes d’Horta i moltes més.
Ver más

Elisenda Alberti

Elisenda Albertí (Barcelona, 1960) és editora i escriptora. És coautora de «Perill de bombardeig! Barcelona sota les bombes» i «300 anys de lluita. 1714-2014» i autora de «Dames, reines, abadesses», «Dones de Barcelona», «Catalanes medievals», «Un passeig per la moda de Barcelona» i «Compromeses».Elisenda Albertí (Barcelona 1960)
Is a graphic designer and publisher. Head of Albertí Editor since 1997, she updated and renewed the editorial series of dictionaries, before recovering a range of material, prepared by Santiago Albertí, which consists of most of the book «Perill de bombardeig! Barcelona soda les bombes», of wich she is co-author. She is the author of «Dames, reines, abadesses», «Dones de Barcelona», «Catalanes medievals» «Un passeig per la moda de Barcelona» and «300 ants de lluita 1714-2014».
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1787
  • Descargas del fichero: 760
  • Tamaño total: 859KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle