DIARI DEL TOT VERIDIC D UN INDI A MITJA JORNADA

DIARI DEL TOT VERIDIC D UN INDI A MITJA JORNADA descargar pdf

DIARI DEL TOT VERIDIC D UN INDI A MITJA JORNADA
(edición en catalán)
SHERMAN ALEXIE38.ª Setmana del Llibre en Català
«DIARI DEL TOT VERIDIC D UN INDI A MITJA JORNADA completo en español»

Estás por comenzar a descargar DIARI DEL TOT VERIDIC D UN INDI A MITJA JORNADA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de DIARI DEL TOT VERIDIC D UN INDI A MITJA JORNADA

Ei, hola. Sóc en Junior, de la reserva índia de Spokane, que està situada una mica més enllà del cul del món. Vaig néixer amb més dents del compte i miopia en un ull i hipermetropia en l’altre. Duc ulleres, és clar. I sóc un friqui, també és clar. Però això tant és. Et podria haver passat a tu, pensa-hi. Jugo a bàsquet. Dibuixo. És que crec que, si dibuixo una flor, tothom entendrà que allò és una flor, mentre que, si ho escric en paraules, doncs potser no. Un dia vaig estampar un llibre de geometria al nas del meu professor i em van expulsar de l’escola. Suposo que aquí comença la meva història.

Segurament penses que no t’importa el que li hagi pogut passar a un indi de reserva com jo. Però potser sí que t’importa. Al capdavall, segons com, tot el que m’ha passat a mi et podria haver passat a tu. Pensa-hi.

Diari del tot verídic d’un indi a mitja jornada és una crònica de l’adolescència d’un jove indi americà que mira d’allunyar-se de la vida que creia que estava destinat a viure. Basada en les experiències personals del seu autor, Sherman Alexie, l’èxit de la novel•la va ser immediat i l’any 2007 va obtenir el National Book Award for Young People’s Literature.
Ver más

SHERMAN ALEXIE
Sherman Alexie (1966), novelista, poeta y cineasta, creció en la Reserva India Spokane, en Wellpinit. Está reconocido como uno de los mejores jóvenes novelistas estadounidenses. Su obra narrativa, que incluye la novela Blues de la reserva y los libros de relatos Ten Little Indians y The Lone Ranger and Tonto Fist Fight in Heaven, ha recibido numerosos premios y menciones. Sherman Alexie reside en Seattle.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
240
Editorial:
EDICIONS DE 1984
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788415835387
Fecha de publicación:
2014
Editado en:
ESPAÑA
Traductor:
YANNICK GARCIA PORRES

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1588
  • Descargas del fichero: 1027
  • Tamaño total: 915KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle