DIARI D ANNE FRANK

DIARI D ANNE FRANK descargar pdf

DIARI D ANNE FRANK
(edición en catalán)
ANNE FRANK38.ª Setmana del Llibre en Català
«DIARI D ANNE FRANK completo en español»

Estás por comenzar a descargar DIARI D ANNE FRANK en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de DIARI D ANNE FRANK

Aquesta és l’edició definitiva del cèlebreDiarid’Anne Frank. El seu text amplia en una quarta part les edicions anteriors i ofereix una visió completa i fidedigna de la terrible odissea viscuda durant la Segona Guerra Mundial per la família Frank
Després de la invasió d’Holanda, els Frank, comerciants jueus alemanys emigrats a Amsterdam el 1933, es van amagar de la Gestapo en una mansarda connectada a l’edifici on el pare de l’Anne tenia les seves oficines. Eren vuit persones i van romandre-hi recloses des del juny de 1942 fins a l’agost de 1944.
En aquell lloc i en les més precàries condicions, l’Anne, una nena de tretze anys, va escriure el seu esgarrifósDiari: un testimoni únic en el seu gènere sobre l’horror i la barbàrie nazis, i sobre els sentiments i les experiències que van viure ella mateixa i els seus acompanyants.
L’Anne va morir al camp de Bergen-Belsen al març de 1945. El seuDiarino morirà mai.
Un testimoni únic sobre l’horror i la barbàrie nazi, i sobretot sobre els sentiments i les experiències viscudes per una nena jueva reclosa amb la seva família per fugir de l’Holocaust.
John F. Kennedy va dir…«D’entre tots els qui, al llarg de la història, han parlat en nom de la dignitat humana en temps de sofriment i m…

Ver más

ANNE FRANK

Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Extranjera

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
384
Editorial:
DEBUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418132605
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
ESTHER ROIG GIMÉNEZ

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1749
  • Descargas del fichero: 973
  • Tamaño total: 722KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle