CRONIQUES DES DEL CENTRE DE L UNIVERS

CRONIQUES DES DEL CENTRE DE L UNIVERS descargar pdf

CRÒNIQUES DES DEL CENTRE DE L UNIVERS
(edición en catalán)
RAMON IGLESIAS38.ª Setmana del Llibre en Català
«CRONIQUES DES DEL CENTRE DE L UNIVERS completo en español»

Estás por comenzar a descargar CRONIQUES DES DEL CENTRE DE L UNIVERS en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de CRÒNIQUES DES DEL CENTRE DE L UNIVERS

“Cròniques des del Centre de l’Univers. Perseguint fantasmes a Portbou” és el títol del primer llibre del periodista i director de Continguts de Ser Catalunya, Ramon Iglesias, que l’editorial Llibres del Segle acaba de posar a la venda.

Són una trentena de cròniques que fan un retrat literari del poble natal de l’autor que, segons explica, va ser la porta d’entrada de la cuina catalana moderna: a l’elegant restaurant de l’estació internacional de Portbou -que és la fotografia de portada del llibre- es va començar a fer gran la gastronomia moderna.

A “Cròniques des del centre de l’univers” no hi falta cap element per entendre què era i què és Portbou. Hi tenen el seu paper la tramuntana i el mar; la frontera, el contraband i l’exili; l’estació i el cementiri; la reflexió sobre la vida, la mort i el pas del temps; els personatges il·lustres que ha vist néixer Portbou i les històries de savis locals.

És un recull d’històries d’infància, adolescència i joventut viscudes en aquest escenari “de només un quilòmetre quadrat”, revisitades i narrades amb el traç fi del periodista que fa 30 anys que escriu i explica històries.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
116
Editorial:
LLIBRES DEL SEGLE
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788481289961
Fecha de publicación:
2020

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1321
  • Descargas del fichero: 821
  • Tamaño total: 977KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle