COS DE MESTRES PRIMARIA. TEMARI VOLUM 2

COS DE MESTRES PRIMARIA. TEMARI VOLUM 2 descargar pdf

«COS DE MESTRES PRIMARIA. TEMARI VOLUM 2 completo en español»

Estás por comenzar a descargar COS DE MESTRES PRIMARIA. TEMARI VOLUM 2 en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

cos de mestres primària. temari volum 2-9788414203484

Descripción

La publicació que presentem té com a objectiu ajudar i orientar els mestres per al seu futur ingrés en el Cos de Mestres en la especialitat de Primària, així com oferir un recurs útil per a aquells professionals que treballen en aquesta etapa.

Aquest segon volum del temari desenvolupa els temes 14 a 25 del programa oficial de manera exhaustiva, amb un contingut actualitzat i adaptat tant a allò establert a la Llei Orgànica 2/2006, de 3 de maig, d’Educació (LOE), com a la Llei Orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE).

Cada tema conté una introducció i una conclusió, com demanen els criteris d’avaluació dels tribunals, un esquema per tal que l’opositor tingui una visió global del tema i l’ajudi al seu estudi i memorització, així com bibliografia actualitzada.

En relació amb la legislació educativa, hem tingut en compte aquells preceptes de la LOE i de la LOMCE que estan connectats amb cada tema, però l’opositor o opositora haurà d’examinar i tenir en compte la legislació específica de la comunitat per la qual es presenti a l’oposició.

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Oposiciones

Géneros de este libro:
OposicionesOposiciones

Más detalles relevantes

Páginas del libro: 420

Editorial: MAD

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788414203484

Fecha de publicación: 2017

Editado en: ESPAÑA

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1776
  • Descargas del fichero: 911
  • Tamaño total: 889KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle