CONVULSIONS. DIARIS DEL SOLDAT REPUBLICA JAUME CUSIDO LLOBET. PRESONERS CATALANS AL GULAG DE LLEO.

CONVULSIONS. DIARIS DEL SOLDAT REPUBLICA JAUME CUSIDO LLOBET. PRESONERS CATALANS AL GULAG DE LLEO. descargar pdf

«CONVULSIONS. DIARIS DEL SOLDAT REPUBLICA JAUME CUSIDO LLOBET. PRESONERS CATALANS AL GULAG DE LLEO. completo en español»

Estás por comenzar a descargar CONVULSIONS. DIARIS DEL SOLDAT REPUBLICA JAUME CUSIDO LLOBET. PRESONERS CATALANS AL GULAG DE LLEO. en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de CONVULSIONS. DIARIS DEL SOLDAT REPUBLICÀ JAUME CUSIDÓ LLOBET. PRE SONERS CATALANS AL GULAG DE LLEÓ.

Aquesta obra ens parla de les accions criminals del franquisme despres de la desfeta republicana de 1939. Tal com ens explica l’eminent historiador Paul Preston en el proleg, constitueix un treball impressionant. Primer, treu a la llum un tema pràcticament desconegut fins ara: el camp de concentració de presoners de guerra, antesala d’altres llocs de treball esclau, que va existir a la localitat de Coyanza (Lleó), nom que tambe rep Valencia de Don Juan. Les investigacions de Cabañas ens porten a profunditzar en la materia, a partir dels Diaris d’un dels presoners reclosos a Coyanza, Jaume Cusidó, un relat fidel de com era la vida allà. El fet d’haver estat escrit dia a dia, el dota d’un valor afegit, perque no hi ha cap possibilitat que el transcurs del temps n’hagi alterat els records. A mes, s’hi afegeix informació ingent sobre els camps de concentració de presoners de San Marcos i de Santa Ana de Lleó i els camps de Santocildes i La Pajera (o Santa Ana) d’Astorga. Finalment, revela una dada que s’havia mantingut gairebe en el silenci mes absolut: els centenars de catalans assassinats a Lleó.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia de España

Estudios generales

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1508
  • Descargas del fichero: 588
  • Tamaño total: 628KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle