CENT DIES DE FELICITAT

CENT DIES DE FELICITAT descargar pdf

«CENT DIES DE FELICITAT completo en español»

Estás por comenzar a descargar CENT DIES DE FELICITAT en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de CENT DIES DE FELICITAT

Què faries si et quedessin cent dies de vida?«No tinc cap mèrit pel qual ser recordat oficialment. Per justificar una placa de marbre en una casa i que algú passi i digui:“A veure què diu la Viquipèdia de qui era aquest Battistini!”. Però tinc una dona i dos fills que estimo, amics meravellosos, un equip de nois que donarien la vida per mi, he comès errors, encara en faré més, però jo també he participat a la festa d’aquesta astronau que anomenem Terra. L’única queixa és haver hagut de descobrir que moro per començar a viure».ASSABOREIX CADA SEGON DE LA TEVA VIDA, I RECORDA QUE UN DIA SENSE RIURE ÉS UN DIA PERDUT.

Ver más

FAUSTO BRIZZI
Fausto Brizzi (Roma, 1968) és director, guionista i productor de cinema. Cent dies de felicitat (Einaudi Stile Libero 2013) és la seva primera novel·la, que es traduirà als Estats Units, França, Alemanya, Gran Bretanya, Brasil, Israel, República Txeca, Eslovàquia, Sèrbia, Turquia i Austràlia.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Extranjera

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1704
  • Descargas del fichero: 854
  • Tamaño total: 650KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle