CENT ANYS DE LA SOCIETAT CATALANA DE BIOLOGIA, LA PRIMERA SOCIETA T FILIAL DE L INSTITUT D ESTUDIS CATALANS

CENT ANYS DE LA SOCIETAT CATALANA DE BIOLOGIA, LA PRIMERA SOCIETA T FILIAL DE L INSTITUT D ESTUDIS CATALANS descargar pdf

«CENT ANYS DE LA SOCIETAT CATALANA DE BIOLOGIA, LA PRIMERA SOCIETA T FILIAL DE L INSTITUT D ESTUDIS CATALANS completo en español»

Estás por comenzar a descargar CENT ANYS DE LA SOCIETAT CATALANA DE BIOLOGIA, LA PRIMERA SOCIETA T FILIAL DE L INSTITUT D ESTUDIS CATALANS en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de CENT ANYS DE LA SOCIETAT CATALANA DE BIOLOGIA, LA PRIMERA SOCIETA T FILIAL DE L INSTITUT D ESTUDIS CATALANS

La Societat Catalana de Biologia va celebrar el seu centenari el mes de desembre del 2012. Aquesta es una historia de les moltes possibles d’una Societat que es avui molt diferent de la Societat de Biologia de Barcelona fundada aquell llunyà desembre del 1912. Com es normal , al llarg d’aquests cent anys la Societat Catalana de Biologia ha passat pràcticament per tots els tràngols que el segle XX (i l’inici del segle XXI) ha reservat a la societat dels Pasos Catalans i en molts moments la seva fortuna no ha estat precisament falaguera. En realitat, de la vida de la Societat, nomes els primers anys i els mes recents -juntament amb els de la Segona República Espanyola- han estat de veritable normalitat i continutat. La Guerra Civil i el franquisme gairebe la van anorrear, pero la voluntat i la tenacitat d’uns quants la va recuperar i els seus continuadors n’han fet una de les societats científiques mes importants i amb mes projecció de les terres catalanes, com ja ho havia estat els anys vint i trenta del segle XX.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1332
  • Descargas del fichero: 926
  • Tamaño total: 744KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle