CARAVAL

CARAVAL descargar pdf

«CARAVAL completo en español»

Estás por comenzar a descargar CARAVAL en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de CARAVAL

Recorda: només és un joc.A Caraval, els somnis més perillosos i inversemblants es poden fer realitat. Vigila el que desitges!Scarlett Dragna ha viscut tota la seva vida a l’illa de Trisda sota la vigilància del seu cruel pare. Somia des de fa anys poder assistir a Caraval, uns jocs que duren una setmana amb un gran premi per al guanyador. Ara, tot just a punt de casar-se amb un home que no ha vist mai, rep una carta de Legend, el mestre de Caraval, que la convida a ella, la seva germana Donatella i el seu futur marit a assistir als jocs d’aquell any. Però un cop allà res no surt com pensava i l’Scarlett entrarà en un món on somnis, màgia i veritats a mitges es barregen amb els anhels més profunds de cada persona i amb aventures mortals…Vigila el que desitges!

Ver más

STEPHANIE GARBER

Caraval es el debut literario de Stephanie Garber. Cuando no está escribiendo, Stephanie imparte clases de escritura creativa en un instituto privado del Norte de California. Tiene un blog propio y colabora como blogger en un blog sobre escritura y libros.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Fantástico

Géneros de este libro:

Literatura

Géneros literarios

Narrativa fantástica

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1425
  • Descargas del fichero: 715
  • Tamaño total: 843KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle