AL GALOP PER LA HISTÒRIA DE CATALUNYA

AL GALOP PER LA HISTÒRIA DE CATALUNYA descargar pdf

«AL GALOP PER LA HISTÒRIA DE CATALUNYA completo en español»

Estás por comenzar a descargar AL GALOP PER LA HISTÒRIA DE CATALUNYA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de AL GALOP PER LA HISTÒRIA DE CATALUNYA

Amb l’ajut de la Carla i en Roc i dels seus cavalls, l’Írius i la Karis, que prenen vida gràcies als dibuixos de l’artista Isaac d’Aiguaviva, l’escriptor David Pagès convida els lectors a conèixer alguns dels episodis més importants de la història de Catalunya.

Un llibre molt pedagògic que repassa els moments més importants de la nostra història com a país d’ una manera imaginativa i amena.Un bon llibre per entendre d’ on venim i, sobretot, cap allà on pot ser capaç d’ arribar el poble català.

En David Pagès i Cassú ha trobat un estil molt atractiu per captivar al lector des del principi del llibre fins al final. Parlar de fets històrics d’ una manera tan atractiva i senzilla no és gens fàcil.
A part, la lectura ve acompanyada d’ uns magnífics dibuixos de l’ artista, Isaac d’ Aiguaviva, el qual, mostra gràficament els fets històrics narrats.

Un llibre que reforça la realitat nacional que estem vivint aquests darrers temps.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1746
  • Descargas del fichero: 652
  • Tamaño total: 942KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle