75 CONSELLS PER SOBREVIURE AL CAMPAMENT

75 CONSELLS PER SOBREVIURE AL CAMPAMENT descargar pdf

«75 CONSELLS PER SOBREVIURE AL CAMPAMENT completo en español»

Estás por comenzar a descargar 75 CONSELLS PER SOBREVIURE AL CAMPAMENT en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de 75 CONSELLS PER SOBREVIURE AL CAMPAMENT

Per fi arriba la segona entrega del DIARI MÉS DIVERTIT que s’ha escrit mai!Mes CONSELLS, mes CHIBIS i el BLOG de la Sara…NINGÚ NO PODRÀ AMB TU!LA VIDA ALS DOTZE ANYS POT SER BASTANT DIFÍCIL!! Els pares prenen totes les decisions importants per tu i no et consulten res de res. T’obliguen a fer coses absurdes cada dos per tres com ara fer un petó a una persona que et planten al davant, jugar amb els amics dels seus fills, portar-te be amb els teus germans, obeir una persona qualsevol nomes perque es adulta (fins i tot els monitors de menjador)… Pero el pitjor del cas es que ni tan sols et deixen decidir que vols fer amb les teves vacances!!! I decideixen que el millor regal per a unes bones notes es un campament d’angles. No et podrien regalar Tuenti, que es molt mes barat? Pero, no et preocupis. La Sara ha tornat per donar-te nous consells que t’ajudaran a sobreviure en el campament: com preparar la motxilla «perfecta», com ser popular des del primer dia, com aplicar «l’estrategia de tot el contrari» amb els monitors, com sobreviure a l’hora del menjador i aconseguir provisions… i molts mes consells, fins a 75! Llegeix aquest llibre. Hi descobriràs un munt de chibis nous i t’ho passaràs d’allo mes be, e

Ver más

MARIA FRISA

María Frisa (Barcelona, 1969) vive en Zaragoza. Es Licenciada en Psicología Clínica, Diplomada en Trabajo Social con un postgrado en Psiquiatría y, actualmente, está cursando Filología Hispánica. Cuenta con varias novelas publicadas, entre las que destacan La voz de los vencidos, ganadora del XI Premio de Novela Corta Manuel Díaz Luis 2006, y Como entonces, ganadora del XXII Concurso Literario de la Universidad de Zaragoza 2010. Su novela Breve lista de mis peores defectos ha sido ya traducida al italiano y posee un relato corto, Les amants des tombeaux, publicado en Francia.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1443
  • Descargas del fichero: 571
  • Tamaño total: 845KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle