50 BATALLES DE LA HISTORIA DE CATALUNYA

50 BATALLES DE LA HISTORIA DE CATALUNYA descargar pdf

«50 BATALLES DE LA HISTORIA DE CATALUNYA completo en español»

Estás por comenzar a descargar 50 BATALLES DE LA HISTORIA DE CATALUNYA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de 50 BATALLES DE LA HISTORIA DE CATALUNYA

Les 50 batalles que han marcat la nostra identitat. Conteses, combats i enfrontaments de tota mena que conjuguen violència i càlcul estratègic i que ressegueixen tota la història de Catalunya.
Reviurem el naixement dels comtats catalans, ens embarcarem en l’èpica conquesta de la Mediterrània, assistirem a la revolta dels Segadors, descobrirem els combats de la guerra de Successió o els conflictes napoleònics i carlins del segle XIX fins arribar a la Batalla de l’Ebre, durant la Guerra Civil. Tot plegat per entendre que, en múltiples ocasions, el nostre futur ha depès del tall d’una espasa, d’un timbal providencial o d’un simple cop de sort.Una rigorosa aproximació a la història del nostre país, amb tots els detalls bèl·lics a l’abast, que es pot llegir com un relat apassionant dels més 2.000 anys d’existència de Catalunya. 50 batalles que, dins i fora del territori català, han guiat com un timó el rumb del nostre destí.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1746
  • Descargas del fichero: 991
  • Tamaño total: 645KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle